Gălățean cu permis de conducere necorespunzător,depistat conducând un moped neîmatriculat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Foltești efectuează cercetări cu privire la un bărbat care a fost depistat în trafic conducând un moped neînmatriculat, fără a deține permis de conducere corespunzător categoriei vehiculului respectiv.

La sfârșitul săptămânii trecute, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești – I.T.P.F. Iași l-au oprit în trafic, pe raza localității de frontieră Măstăcani, un gălățean, în vârstă de 25 ani, aflat pe un moped, ce nu avea aplicate plăcuțe cu număr de înmatriculare sau înregistrare.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că mopedul  nu figurează ca fiind înmatriculat sau înregistrat, iar bărbatul este posesorul unui permis de conducere necorespunzător categoriei din care face parte acesta.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat și conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respective.

  • Gălățean cu permis de conducere necorespunzător,depistat conducând un moped neîmatriculat

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe