Ford Transit căutat de autorităţile din Spania, descoperit la controlul de fron tieră

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit la controlul de frontieră şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autoturism marca Ford Transit, an de fabricaţie 2006, care figurează în bazele de date ca fiind căutat pentru confiscare de autorităţile din Spania.

 În ziua de 18 ianuarie a.c., în jurul orei 22.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, cetăţeanul din R. Moldova M.S., în vârstă de 35 de ani, care conducea un autoturism marca Ford Transit, an de fabricaţie 2006, înmatriculat în R. Moldova.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului în cauză,  colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile din Spania la data de 09.09.2013.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că este doar şoferul mijlocului de transport şi că nu are cunoștință despre faptul că autoturismul este furat sau implicat în vreun litigiu.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 12.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

  • Ford Transit căutat de autorităţile din Spania,  descoperit la controlul de fron tieră
  • Ford Transit căutat de autorităţile din Spania,  descoperit la controlul de fron tieră
  • Ford Transit căutat de autorităţile din Spania,  descoperit la controlul de fron tieră

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe