Femeie descoperită cu un permis de conducere fals, ce aparținea soțului

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni efectuează cercetări cu privire la o tânără asupra căreia a fost descoperit un permis de conducere fals, cu însemnele autorităţilor din R. Moldova.

În data de 30 ianuarie a.c., în jurul orei 18.45, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, ca pasager într-un microbuz, înmatriculat în R. Moldova, o persoană de sex feminin, cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 33 de ani.

Deoarece colegii noștri au avut suspiciuni cu privire la faptul că tânăra ar deţine documente false, au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au descoperit asupra persoanei un permis de conducere, cu însemnele autorităţilor din R. Moldova, cu alte date de identificare. Astfel, în urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că documentul în cauză nu îndeplineşte condițiile de formă și fond ale unuia autentic, acesta fiind fals.

Cu privire la cele constatate, persoana în cauză a declarat că documentul aparţine soţului şi nu avea cunoştinţă că documentul ar fi fals.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals material în înscrisuri oficiale, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

  • Femeie descoperită cu un permis de conducere fals, ce aparținea soțului
  • Femeie descoperită cu un permis de conducere fals, ce aparținea soțului

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe