Fără permis, la volan  

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări în privinţa unui cetăţean din R. Moldova care conducea un autoturism deşi nu poseda permis de conducere.

În data de 28 martie a.c., în jurul orei 05.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa-I.T.P.F. Iași, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, cetățeanul din R. Moldova, Ivan D., în vârstă de 31 de ani, care conducea un autoturism marca BMW 530 D, înmatriculat în Bulgaria.

Deoarece bărbatul nu a putut prezenta permisul de conducere, lucrătorii noştri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că Ivan D. nu posedă un permis de conducere valabil, deoarece i-a fost retras de către autoritățile din R. Moldova pentru săvârșirea unor abateri la regimul rutier.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

  • Fără permis, la volan   

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe