Fără permis, depistat la volan

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi au depistat în trafic un bărbat care conducea un autoturism, deşi nu poseda permis de conducere şi nu a obţinut niciodată acest drept.

În data de 17 mai a.c., în jurul orei 12.00, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iași au oprit în localitatea de frontieră Victoria, județul Iași, un autoturism marca Dacia, înmatriculat în România, condus de cetăţeanul român L.C., în vârstă de 44 de ani.

Cu ocazia controlului, la solicitarea documentelor, bărbatul nu a putut prezenta permisul de conducere. În urma verificărilor, colegii noştri au constatat că bărbatul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere valabil.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice unui vehicul fără permis.

  • Fără permis, depistat la volan

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe