Fără permis de conducere la volanul unui autoturism  

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări cu privire la un cetăţean R. Moldova care conducea un autoturism, deşi nu deţinea acest drept.

În data de 08 august a.c., în jurul orei 04.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa-I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pe sensul de ieşire din ţară, Nicolae G., cu cetățenie română şi R. Moldova, în vârstă de 22 de ani, conducând un autoturism marca BMW, înmatriculat în România.

Deoarece la controlul de frontieră, bărbatul nu a putut prezenta permisul de conducere, motivând că l-a uitat acasă, lucrătorii noştri au efectuat verificări specifice în urma cărora au stabilit faptul că Nicolae G. nu a obţinut niciodată dreptul de a conduce.

Cu privire la cele constatate, tânărul  a declarat că a condus autoturismul deoarece spera că la controlul de frontieră nu îi va fi solicitat permisul de conducere.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

 

  • Fără permis de conducere la volanul unui autoturism  

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe