Dreptul de a conduce suspendat nu l-a impiedicat să urce la volanul autoturismului

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Iaşi efectuează cercetări cu privire la un bărbat depistat la volanul unui autoturism, deşi avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

În data de 30 octombrie a.c., în jurul orei 16.30, în timpul desfăşurării unei misiuni specifice, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi-I.T.P.F. Iaşi a oprit pentru control, în localitatea Golăieşti, un autoturism înmatriculat în România, condus de un ieşean, în vârstă de 55 de ani.

Întrucât cu ocazia efectuării controlului, persoana nu a putut prezenta un permis de conducere, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări specifice, în urma cărora au constatat că bărbatul are dreptul de a conduce suspendat, ca urmare a săvârşirii unei abateri la regimul circulaţiei rutiere.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

  • Dreptul de a conduce suspendat nu l-a impiedicat să urce la volanul autoturismului

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe