Doi braconieri depistaţi de polițiștii de frontieră brăileni

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brăila efectuează cercetări în privința a doi bărbați care au sâvărșit infracțiuni de braconaj piscicol.

La sfârșitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră  Brăila - I.T.P.F. Iaşi,  pe timpul desfăşurării unor acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol, au depistat pe brațul Vâlciu al fluviului Dunărea, două persoane, cetăţeni români, în vârstă de 52, respectiv 70 de ani, care desfășurau activități de pescuit comercial neautorizat, folosind o barcă din lemn și două plase de nailon, cu care au capturat pește din speciile crap și plătică.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de pescuit comercial sau sportiv fără licenţă sau autorizaţie de pescuit și deținerea sau folosirea la pescuit de către persoane neautorizate a uneltelor de pescuit comercial.

Barca și unealtele de pescuit, în valoare totală de 1.100 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar peștele a fost predat unei unități de profil pentru comercializare.

  • Doi braconieri depistaţi de polițiștii de frontieră brăileni
  • Doi braconieri depistaţi de polițiștii de frontieră brăileni

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe