Doi angajaţi ai unei societăţi agricole depistaţi în timp ce furau motorină

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi au depistat doi cetăţeni români, angajaţi ai unei societăţi agricole, care transportau cu tractoarele pe care lucrau, cantitatea totală de 360 de litri de motorină, sustrasă din rezervorul tamburilor unui dispozitiv de irigaţii, aparţinând societăţii respective, cu intenţia de a o valorifica.

Azi noapte, în jurul orei 00.15, operatorul care deservea sistemul de supraveghere cu termoviziune din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi a observat, pe direcţia localităţii de frontieră Şiviţa, în apropierea digului de protecţie al râului Prut, două tractoare şi două persoane care nu își justificau prezenţă în zonă.

Imediat, un echipaj din cadrul sectorului s-a deplasat la faţa locului și a oprit cele două tractoare, la volanul acestora aflându-se doi bărbaţi, ambii în vârstă de 39 de ani, angajaţi ai unei societăţi agricole care deţine terenuri agricole şi culturi în zona de frontieră.

În urma verificărilor efectuate asupra mijloacelor de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit mai multe recipiente din material plastic ce conţineau cantitatea totală de 360 de litri lichid, având consistenţa şi mirosul specific motorinei.

Fiindu-le solicitate detalii, cele două persoane au declarat că au sustras cantitatea de combustibil dintr-un rezervor al tamburilor unui dispozitiv de irigaţii, aflat în funcţiune, ce aparţine societăţii la care sunt angajaţi, cu intenţia de a o valorifica.

Cantitate de 360 litri de combustibil, în valoare de aproximativ 2.100 lei a fost predată administratorului firmei, iar cele două persoane sunt cercetate de către poliţiştii de frontieră gălăţeni sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

  • Doi angajaţi ai unei societăţi agricole depistaţi în timp ce furau motorină   
  • Doi angajaţi ai unei societăţi agricole depistaţi în timp ce furau motorină   

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe