Documente false, depistate la Galați-rutier

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Galați-rutier efectuează cercetări în cazul unui cetăţean român care a prezentat la controlul de frontieră documente false pentru autoturismul pe care îl conducea.

La sfârşitul săptămânii trecute, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Galați-rutier, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, cetățeanul român I.J., în vârstă de 39 de ani, care conducea un autoturism marca Peugeot înmatriculat în Italia.

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea asigurării internaționale tip “carte verde” și a documentului care atestă efectuarea inspecţiei tehnice periodice prezentate la control pentru autoturismul în cauză, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că acestea nu îndeplinesc condiţiile de formă şi fond ale unora autentice, fiind false.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că nu are cunoştinţă că documentele sunt false.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată, fals material în înscrisuri  oficiale  și uz de fals.

  • Documente false, depistate la Galați-rutier   

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe