Document fals, descoperit la P.T.F. Sculeni

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni efectuează cercetări în cazul unui cetăţean român care a prezentat la controlul de frontieră un document fals pentru autoturismul pe care îl conducea.

La sfârşitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în România, cetăţeanul român Ovidiu M., în vârstă de 28 de ani, care conducea un autoturism marca Ford Mondeo, înmatriculat în Italia.

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului care atestă efectuarea inspecţiei tehnice periodice, prezentat la control pentru autoturismul în cauză, polițiștii de frontieră au demarat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că acesta nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că nu are cunoştinţă că documentul este fals.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunilor de uz de fals  şi fals material în înscrisuri oficiale.

  •    Document fals, descoperit la P.T.F. Sculeni   

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe