Depistat la volanul unui autoturism deşi nu deţinea permis de conducere  

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti au depistat în trafic un tânăr care conducea un autoturism deşi nu deţinea permis de conducere.

În ziua de 12 februarie a.c., în jurul orei 05.30, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti a oprit în trafic pentru control, pe raza localităţii de frontieră Frumuşiţa, județul Galați, un autoturism marca Dacia Logan, înmatriculat în România, condus de gălăţeanul Marian P., în vârstă de 33 de ani.

Cu ocazia efectuării controlului, conducătorul auto nu a putut prezenta permisul de conducere, fapt pentru care poliţiştii de frontieră au efectuat verificări specifice, în urma cărora au stabilit că acesta nu a obținut niciodată dreptul de a conduce. Cu privire la cele constatate tânărul a declarat că a urmat cursurile unei şcoli de şoferi şi nu a promovat examenul, dar a considerat că are cunoştinţe suficiente pentru a conduce autoturismul.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

  • Depistat la volanul unui autoturism deşi nu deţinea permis de conducere   

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe