Depistat la volanul unui autoturism deşi consumase băuturi alcoolice

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti au depistat în trafic un bărbat care conducea un autoturism, deşi consumase băuturi alcoolice.

În ziua de 22 mai.c., în jurul orei 03.15, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti a oprit în trafic pentru control, pe raza localităţii de frontieră Frumuşiţa, un autoturism marca Volkswagen Golf, înmatriculat în România, condus de ieşeanul Ionel S., în vârstă de 37 de ani, domiciliat pe raza judeţului Galaţi.

Deoarece, pe timpul controlului de frontieră lucrătorii noştri au constatat că tânărul emana halenă alcoolică, l-au dus la sediul Serviciului Poliției Rutiere Galaţi. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

  • Depistat la volanul unui autoturism deşi consumase băuturi alcoolice   

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe