Depistat la volanul unui autoturism deşi avea permisul reţinut

Poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bivolari au depistat în trafic un bărbat care conducea un autoturism deşi avea permisul de conducere reţinut, pentru săvârşirea unei infracţiuni la regimul circulaţiei.

În data de 15 ianuarie a.c, în jurul orei 06.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bivolari a oprit, în trafic pentru control, în localitatea de frontieră Vladomira, un autoturism marca Dacia, înmatriculat în România, condus de cetățeanul român  Cristian C., în vârstă de 45 de ani, domiciliat pe raza judeţului Iaşi.

Deoarece bărbatul  nu a putut prezenta permisul de conducere, motivând că nu îl are asupra sa, lucrătorii noştri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că persoana în cauză are suspendat dreptul de a conduce din data de 22 septembrie 2017, pentru săvârşirea infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Pe numele conducătorului auto, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv ori al cărei permis i-a fost retras sau anulat ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată sau care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România.

  • Depistat la volanul unui autoturism deşi avea permisul reţinut  

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe