Depistat la volan sub influenţa alcoolului, a refuzat testarea

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Foltești efectuează cercetări în privinţa unui cetăţean român, depistat conducând un autoturism, în stare de ebrietate. Persoana în cauză a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

La sfârșitul săptămânii trecute, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești – I.T.P.F. Iași a oprit pentru control, pe raza localităţii de frontieră Frumușița, un autoturism înmatriculat în România, condus de un cetățean român, în vârstă de 33 de ani.

Colegii noştri au constatat faptul că bărbatul emană o puternică halenă alcoolică, motiv pentru care a fost condus la sediul Serviciului Poliţiei Rutiere Galați, unde a refuzat testarea cu aparatul etilotest.

În conformitate cu prevederile legale în vigoare, tânărul a fost condus la Spitalul Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” din Galați, în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei, unde, de asemenea, a refuzat recoltarea.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

  • Depistat la volan sub influenţa alcoolului, a refuzat testarea

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe