Depistat la volan sub influența alcoolului

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi au depistat în trafic un bărbat care conducea un autoturism, deşi era în stare de ebrietate.

În data de 24 septembrie a.c., în jurul orei 21.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi – I.T.P.F. Iași au oprit în localitatea de frontieră Hilișeu Horia, județul Botoşani, un autoturism înmatriculat în România, condus de un cetăţean român, în vârstă de 32 de ani.

Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul emană halenă alcoolică, motiv pentru care a fost condus la sediul Biroului Poliţiei Rutiere Dorohoi în vederea testării cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la Spitalul Dorohoi în vederea stabilirii exacte a alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

  • Depistat la volan sub influența alcoolului

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe