Depistat la volan în stare de ebrietate

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești au depistat în trafic un autoturism înmatriculat în România condus de cetăţean român în vârstă de 52 de ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice. 

În data de 22 octombrie a.c., în jurul orei 20.15, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești, a oprit în trafic, pe raza localității Frumușița, un autoturism înmatriculat în județul Galați, condus de un cetățean român, în vârstă de 52 de ani.

Pe timpul efectuării controlului de frontieră, poliţiştii au observat că bărbatul emana o puternică halenă alcoolică, motiv pentru care a fost condus la sediul Poliției Rutiere a orașului Târgu Bujor, pentru a fi testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În conformitate cu prevederile legale în vigoare, persoana în cauză a fost însoțită la Spitalul Orășenesc Târgu Bujor, cu scopul prelevării de probe biologice în vederea stabilirii concentraţiei de alcool în sânge.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

  • Depistat la volan în stare de ebrietate

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe