Depistat la volan, cu un permis fals

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni, efectuează cercetări în privinţa unui bărbat care a prezentat la control un permis de conducere fals.

În data de 30 octombrie a.c., în jurul orei 15.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni- I.T.P.F. Iaşi s-a prezentat la controlul de frontieră, un bărbat cu cetăţenie R. Moldova,  care conducea un autoturism înmatriculat în Polonia.

Având suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere, valabil pentru categoriile „A1”, „A”, „B1,” , „B”, „C1”, „C”, „D1”, „D”, „BE”, „C1E”, „CE”, „D1E” şi „DE”, prezentat de bărbat la control, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare şi au constatat că documentul nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals.

 În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals şi fals material in inscrisuri oficiale.

  • Depistat la volan, cu un permis fals

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe