Depistat la volan, cu permis necorespunzător

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galați rutier efectuează cercetări în privinţa unui bărbat ucrainean care conducea un ansamblu de vehicule, deşi permisul de conducere valabil deţinut nu îi dădea dreptul.

În data de 10 noiembrie a.c., în jurul orei 02.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Galați rutier - I.T.P.F. Iaşi s-a prezentat la controlul de frontieră, un cetățean ucrainean în vârstă de 33 de ani, care conducea un ansamblu rutier înmatriculat în Ucraina.

 La controlul de frontieră s-a constatat ca bărbatul nu deținea un permis de conducere corespunzător, respectiv este posesorul unui permis de conducere necorespunzător categoriei din care face parte ansamblul rutier condus.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv.

  • Depistat la volan, cu permis necorespunzător

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe