Depistat la volan, cu permis necorespunzător

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galați rutier efectuează cercetări cu privire la un bărbat care conducea un ansamblu rutier, deşi permisul de conducere valabil deţinut nu îi dădea dreptul.

În data de 25 octombrie a.c., în jurul orei 22.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Galați rutier - I.T.P.F. Iași s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pe sensul de ieșire din țară, un cetățean român, în vârstă de 29 de ani, care conducea un ansamblu rutier format dintr-un autoturism marca Mercedes și o remorcă, cu care transporta un alt autoturism.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, colegii noştri au constatat că bărbatul este posesorul unui permis de conducere categoria “B”, iar pentru a putea conduce ansamblul rutier respectiv este necesară deținerea categoriilor “B și E”.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv.

  • Depistat la volan, cu permis necorespunzător

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe