Depistat la volan, cu permis necorespunzător

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Galați efectuează cercetări în privinţa unui cetăţean român, care conducea un ansamblu de vehicule deşi permisul de conducere valabil deţinut, nu îi dădea dreptul.

În data de 12 ianuarie a.c., în jurul orei 15.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galați – I.T.P.F. Iaşi a oprit pentru control, pe D.N. 26, în localitatea de frontieră Șivița, județul Galați, un ansamblu rutier format dintr-o autoutilitară marca Ford Ranger și o remorcă, condus de cetățeanul român B.M., în vârstă de 33 de ani, domiciliat pe raza județului Galați.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, s-a constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere valabil pentru categoria „E”, necesar pentru a putea conduce ansamblul rutier în cauză.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv.

  • Depistat la volan, cu permis necorespunzător

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe