Depistat la controlul de frontieră, fără drept de circulaţie

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Tomeşti efectuează cercetări în privinţa unui bărbat care a fost depistat conducând un autoturism, deşi permisul de conducere valabil deţinut îi era reţinut de către poliţia rutieră.

La sfârşitul săptămânii trecute, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Tomeşti - I.T.P.F. Iași a oprit pentru control, pe strada Trei Fântâni din municipiul Iaşi, un autoturism marca Dacia Logan, condus de un cetăţean român, în vârstă de 45 de ani.

La controlul de frontieră, bărbatul nu a putut prezenta permisul de conducere, declarând că nu îl are asupra sa. În urma verificărilor specifice efectuate în bazele de date s-a constatat că acesta deţine permis de conducere valabil pentru categoriile “AM”, “B” şi “B1”, dar acesta îi era reţinut de către poliţia rutieră pentru abateri săvârşite în trafic.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  conducerea unui vehicul fără permis de conducere, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

  • Depistat la controlul de frontieră, fără drept de circulaţie

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe