Depistat de polițiștii de frontieră ieșeni conducând un autoturism, deși nu avea acest drept

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Țuțora au depistat în zona de frontieră un tânăr care conducea un autoturism fără să deţină permis de conducere.

În data de 15 iunie a.c., în jurul orei 18.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Țuțora, județul Iași, au oprit pentru control, în localitatea de frontieră Costuleni, un autoturism marca Mercedes Benz, înmatriculat în România, condus de vasluianul Andrei B., în vârstă de 28 de ani.

Deoarece la solicitarea lucrătorilor noștri tânărul nu a putut prezenta permisul de conducere, au fost efectuate verificări specifice în urma cărora s-a stabilit faptul că Andrei B. nu a  obținut niciodată dreptul de a conduce.

În cauză, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

  • Depistat de polițiștii de frontieră ieșeni conducând un autoturism, deși nu avea acest drept   

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe