Depistat  la volan fără permis de conducere

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea efectuează cercetări cu privire la un bărbat,cetăţean român, depistat la controlul de frontieră la volanul unui autoturism, fără a deține permis de conducere.

În data de 06 noiembrie a.c., în jurul orei 10.00  în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea - I.T.P.F. Iași s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, un cetățean român, în vârstă de 23 de ani, care conducea un autoturism înmatriculat în Ungaria.

Cu ocazia efectuării controlului, conducătorul auto nu a putut prezenta un permis de conducere valabil, fapt pentru care poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că acesta nu deţine permis de conducere.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

  • Depistat  la volan fără permis de conducere

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe