Cu autorizația expirată din 2021, dar participant la trafic

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila au depistat în trafic un cetățean român, care conducea un autoturism neînmatriculat, după ce autorizația provizorie a expirat.

În data de 18 ianuarie a.c., în jurul orei 11.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila-I.T.P.F. Iași, a oprit în trafic, pe o stradă din localitatea de frontieră Gropeni, județul Brăila, un autoturism, care avea aplicate plăcuțe cu număr de înmatriculare provizoriu. Autoturismul era condus de un cetățean român în vârstă de 47 de ani.

Solicitând pentru control documentele personale și ale autoturismului condus, colegii noștri au constatat că vehiculul nu mai are drept de circulație pe drumurile publice din luna decembrie a anului 2021. Numărul de înmatriculare provizoriu și autorizația eliberată tot de către autoritățile din județul Brăila erau expirate din data de 24.12.2021.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat, faptă prevăzută și sancționată de art. 334, alin. 1 din Codul Penal.

  • Cu autorizația expirată din 2021, dar participant la trafic
  • Cu autorizația expirată din 2021, dar participant la trafic

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe