Contrabandist condamnat, căutat de autoritățile române, depistat la controlul de frontieră în Albița

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut un bărbat cu cetăţenie R. Moldova căutat de autorităţile din România, care avea de executat o pedeapsă privativă de libertate de 5 ani și 6 luni pentru săvârşirea infracțiunilor de contrabandă și trecere ilegală a frontierei de stat.

În data de 24 septembrie a.c., în jurul orei 17.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa - I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, pasager într-un autoturism înmatriculat în Bulgaria, un cetățean din R. Moldova, în vârstă de 30 de ani.

La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele tânărului este emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare de către autorităţile din România, acesta având de executat o pedeapsă privativă de libertate emisă de Judecătoria Huși, de 5 ani și 6 luni pentru săvârşirea infracțiunilor de contrabandă și trecere ilegală a frontierei de stat.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

  • Contrabandist condamnat, căutat de autoritățile române,  depistat la controlul de frontieră în Albița

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe