Conducerea unui autoturism fără drept de circulaţie în România  

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni efectuează cercetări cu privire la un cetăţean român care conducea un autoturism fără drept de circulaţie în România.

În data de 25 martie a.c., în jurul orei 06.30, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, Serghei C.,  cetăţean român şi Republica Moldova, în vârstă de 36 de ani, conducând un autoturism marca Volkswagen Tiguan, care avea aplicate plăcuţe de înmatriculare eliberate de către autorităţile din Franţa.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autoturism, lucrătorii noştri au procedat la efectuarea de verificări specifice, ocazie cu care au stabilit faptul că maşinii în cauză i-a fost atribuit alt număr de înmatriculare.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a achiziţionat autoturismul în luna noiembrie a anului trecut, a încheiat formalităţile necesare înmatriculării pe numele său, dar nu a mai respectat obligaţia de a schimba şi plăcuţele.

 În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau a unui tramvai cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare.

  • Conducerea unui autoturism fără drept de circulaţie în România  
  • Conducerea unui autoturism fără drept de circulaţie în România  
  • Conducerea unui autoturism fără drept de circulaţie în România  

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe