Conducea un ansamblu rutier, fără drept

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni efectuează cercetări în privinţa unui tânăr din R. Moldova care a fost depistat conducând un ansamblu de vehicule, deşi permisul de conducere valabil deţinut nu îi dădea dreptul.

În data de 30 decembrie a.c, în jurul orei 10.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni/I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieşi din ţară,  un cetățean din R. Moldova, în vârstă de 27 de ani, care conducea un  ansamblu de vehicule format din autovehicul marca Mercedes Vito şi remorcă.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, colegii noştri au constatat că tânărul nu deţine  permis de conducere valabil pentru categoria „E”, necesar pentru a putea conduce vehiculele în cauză .

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

  • Conducea un ansamblu rutier, fără drept
  • Conducea un ansamblu rutier, fără drept

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe