Conducea o autoutilitară, deşi avea dreptul de a conduce suspendat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări cu privire la un bărbat cu cetăţenie română care a fost depistat conducând o autoutilitară, deşi avea dreptul de a conduce vehicule suspendat.

În ziua de 08 mai a.c., în jurul orei 14.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a ieşi din ţară, conducând o autoutilitară, un bărbat cu cetăţenie română, în vârstă de 58 de ani.

La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat o dovadă a reţinerii permisului de conducere, fără drept de circulaţie, sancţiune aplicată începând cu data de 08.05.2022 de poliţişti din cadrul I.P.J. Alba, Biroul Rutier Sebeş, pentru abateri săvârşite în trafic.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul având dreptul de conducere suspendat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

  • Conducea o autoutilitară, deşi avea dreptul de a conduce suspendat

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe