Condamnat, căutat de autoritățile române, depistat la controlul de frontieră în P.T.F. Albița

 

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut un bărbat cu dublă cetățenie, română și moldovenească, căutat de autorităţile din  România , care avea de executat o pedeapsă privativă de libertate  pentru săvârşirea infracțiunii de furt din proprietatea privată.

În data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 09.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa - I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieși din ţară, pasager într-un autoturism înmatriculat în Republica Moldova, B.A., cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 27 de ani.

La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele tânărului este emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare de către autorităţile din România, acesta având de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de furt din proprietatea privată.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale - I.P.J. Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

  • Condamnat, căutat de autoritățile române, depistat la controlul de frontieră în P.T.F. Albița

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe