Colet cu țigări, descoperit într-un autocar la P.T.F. Albița

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa a descoperit în urma controlului efectuat asupra unui autocar, 10.000 ţigarete de provenienţă Republica Moldova, pe care un cetățean român a încercat să le introducă ilegal în ţară.

În ziua de 19 iulie a.c., în jurul orei 20.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, judeţul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, pasager într-un autocar ce efectua o cursă ocazională pe ruta  R. Moldova-Franța, cetățeanul român Sergiu S., în vârstă de 42 de ani.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport şi pasagerilor, ocazie cu care, echipa comună de control a descoperit, ascunse  într-un colet aparținând lui Sergiu S., 10.000 ţigarete, cu timbru de acciză R. Moldova.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura confiscării ţigărilor în valoare de 2.250 lei şi sancţionarea contravenţională a persoanei cu amendă în valoare de 10.000 lei.

  • Colet cu țigări, descoperit într-un autocar la P.T.F. Albița   

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe