Cetățean din Republica Moldova depistat fără permis de conducere la controlul de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galați-rutier, efectuează cercetări cu privire la un cetățean Republica Moldova care nu a putut  prezenta la controlul de frontieră un permis de conducere valabil

În data de 01 octombrie  a.c., în jurul orei 09.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Galați rutier - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control pentru trecerea frontierei, conducând un autoturism înmatriculat în Bulgaria, un cetățean Republica Moldova, în vârstă de 50 de ani.

La controlul de frontieră, bărbatul nu a putut  prezenta un permis de conducere valabil pentru conducerea pe drumurile publice.

În urma verificărilor suplimentare efectuate, colegii noștri au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie.

 În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

  • Cetățean din Republica Moldova depistat fără permis de conducere la controlul de frontieră

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe