Cetățean din R. Moldova urmărit internațional, depistat la controlul de frontieră

 

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut un cetățean din R. Moldova, urmărit internaţional, pe numele căruia era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare emisă de autorităţile din Slovacia.

În data de 08 februarie a.c., în jurul orei 10.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa- I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pentru a intra în ţară, pasager într-un autoturism marca Skoda, înmatriculat în R. Moldova, cetăţeanul moldovean Viorel O., în vârstă de 39 de ani.

La controlul de frontieră, lucrătorii noştri au constatat că pe numele bărbatului era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare, emisă de autorităţile din Slovacia, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Viorel O. a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Vaslui, în vederea luării măsurilor ce se impun.

  • Cetățean din R. Moldova urmărit internațional, depistat la controlul de frontieră

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe