Certificate de înmatriculare false descoperite la controlul de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea efectuează cercetări în privinţa unui bărbat cu cetățenie R.Moldova, asupra căruia au fost descoperite trei certificate de înmatriculare false total. 

În data de 03 decembrie a.c., în jurul orei 06.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control pe sensul de intrare în țară, conducând un autoturism înmatriculat în R.Moldova, un bărbat cu cetățenie R.Moldova, în vârstă de 37 de ani.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea  unui control amănunțit, în urma căruia au fost descoperite în vesta persoanei, trei certificate de înmatriculare cu însemnele autorităților din R.Moldova,  care nu îndeplinesc condițiile de formă și fond ale unor documente autentice.

În legătură cu cele constatate bărbatul a declarat că a fost rugat de un prieten să ducă documentele în Bulgaria și că nu cunoaște faptul ca acestea sunt false

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale și tăinuire.  

  • Certificate de înmatriculare false descoperite la controlul de frontieră

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe