Certificat de înmatriculare fals depistat în urma unui control de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galați rutier efectuează cercetări cu privire la un bărbat care a prezentat la controlul de frontieră un certificat de înmatriculare fals pentru mijlocul de transport pe care îl conducea.

În data de 15 iulie 2020, în jurul orei 15.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Galați rutier - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, G.C., cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 63 de ani, care conducea un microbuz marca Mercedes, înmatriculat în R. Moldova.

La controlul de frontieră, la solicitarea colegilor noştri, bărbatul a prezentat, pentru mijlocul de transport pe care îl conducea, şi certificatul de înmatriculare R. Moldova.  

În urma verificărilor efectuate, colegii noștri au stabilit că documentul nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunilor de uz de fals şi fals material în înscrisuri oficiale.

  • Certificat de înmatriculare fals depistat în urma unui control de frontieră

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe