Cercetări pentru încredinţarea conducerii  unui buldoexcavator fără permis

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Ţuţora  efectuează cercetări pentru încredinţarea conducerii unui buldoexcavator, cu bună ştiință, unui tânăr care nu avea dreptul de a conduce.

În data de 21 octombrie a.c., în jurul orei 11.30, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Ţuţora a oprit în trafic, pentru control, pe DN 28, în localitatea de frontieră Osoi, un buldoexcavator marca JCB.

Colegii noştri au procedat la legitimarea persoanei ce se afla la volan, constatând că este un cetăţean român, în vârstă de 21 ani, domiciliat pe raza judeţului Iaşi. Totodată, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că utilajul aparţine angajatorului tânărului, un ieşean în vârstă de 61 de ani.   

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, respectiv încredinţarea cu bună ştiinţă a unui autovehicul, pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane care nu posedă permis de conducere.

  • Cercetări pentru încredinţarea conducerii  unui buldoexcavator fără permis

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe