Campionatul de Oină al Poliţiei de Frontieră Române

În perioada 07 – 11 august a.c., în localitatea Miroslava, judeţul Iaşi, Inspectoratul General al Poliţei de Frontieră Române, în colaborare cu Federaţia Română de Oină, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi, Şcoala de Pregătire a Poliţiştilor de Frontieră Iaşi şi Primăria Miroslava - Iaşi au organizat Campionatul de Oină al Poliţiei de Frontieră, care a reunit opt echipe reprezentative ale judeţelor Brăila, Galaţi, Constanţa, Tulcea, Giurgiu, Braşov şi Vaslui. Acestea şi-au disputat Trofeul “Spiru Haret”, denumirea competiţiei fiind aleasă în memoria celui care a fost “părintele oinei”, originar din municipiul Iaşi.

La competiţie au participat lucrători din cadrul Ministerului Afacerilor Interne care nu sunt legitimaţi ai Federaţiei Române de Oină.

Cele opt echipe participante s-au confruntat în preliminarii, ocazie cu care echipa Frontiera Vaslui s-a calificat pe poziţia întâi în grupă pentru semifinale.

În urma meciurilor disputate, colegii noştri au ocupat a doua poziţie a clasamentului, fiind devansaţi de Frontiera Tomis Constanţa, marea campioană a competiţiei.

Participantă la fiecare ediţie a Campionatului de Oină, echipa poliţiştilor de frontieră vasluieni a avut o evoluţie constantă, ocupând locul 2 în 2014, locul 3 în 2015 şi locul 3 în 2016.

Colegii din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi îi felicită pentru rezultatele obţinute şi le urează mult succes în continuare!

  •  Campionatul de Oină al Poliţiei de Frontieră Române
  •  Campionatul de Oină al Poliţiei de Frontieră Române
  •  Campionatul de Oină al Poliţiei de Frontieră Române
  •  Campionatul de Oină al Poliţiei de Frontieră Române

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe