Camion capitonat cu tigări de contrabandă

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca a descoperit, ascunse şi nedeclarate, în plafonul cabinei unui autocamion marca Scania, 10.000 ţigarete de contrabandă în valoare de aproximativ 2250 lei.

 În data de 31 mai a.c., în jurul orei 02.20, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român Cristian B., în vârstă de 54 de ani, la volanul unui autocamion marca Scania, înmatriculat în România.

În urma unui control amănunţit efectuat asupra mijlocului de transport, echipa comună, formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali, a descoperit ascunsă şi nedeclarată în plafonul cabinei autocamionului cantitatea totală de 10.000 ţigarete marca Rothmans, cu timbru de acciză R. Moldova.

Conform reglementărilor legale în vigoare, a fost luată măsura indisponibilizării ţigaretelor, în valoare de aproximativ 2250 lei, iar barbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 lei.

  • Camion capitonat cu tigări de contrabandă
  • Camion capitonat cu tigări de contrabandă
  • Camion capitonat cu tigări de contrabandă

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe