Bunuri în valoare de peste 3.000 lei, fără documente justificative, depistate la un control de rutină

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni au confiscat bunuri în valoare totală de 3.035 lei, destinate comercializării, deoarece transportatorul nu poseda documente de provenienţă şi transport pentru acestea.

În data de 9 martie a.c., în jurul orei 13.00, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pe comunicația DN 24A, la intrarea în localitatea Berezeni, dinspre localitatea Fălciu, pentru control, o autoutilitară marca Dodge, înmatriculată în județul Mureș, condusă de cetăţeanul român Janos G., în vârstă de 33 de ani.

La controlul efectuat asupra autovehicului au fost descoperite produse textile, de menaj și produse cosmetice, bunuri achiziționate în vederea comercializării, pentru care Janos G. nu a putut prezenta documente de provenienţă şi transport.

Pentru bunurile transportate fără documente justificative, Janos G. a fost sancţionat contravenţional cu amendă contravențională în cuantum de 1.000 lei, iar bunurile în valoare totală de 3.035 lei au fost ridicate în vederea confiscării, urmând a fi introduse în camera de corpuri delicte a S.T.P.F. Vaslui.

  • Bunuri în valoare de peste 3.000 lei, fără documente justificative, depistate la un control de rutină
  • Bunuri în valoare de peste 3.000 lei, fără documente justificative, depistate la un control de rutină

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe