Bunuri în valoare de 119.400, fără documente justificative, depistate de polițiștii de frontieră

Structurile M.A.I. vasluiene au confiscat obiecte de îmbrăcăminte care aveau incripția unor mărci înregistrate, în valoare totală de 119.400 lei, destinate comercializării, în cadrul unei acţiuni în sistem integrat pe linia combaterii contrabandei în zona de responsabilitate.

În data de 11 octombrie a.c., în intervalul orar 18.00-01.00, poliţişti de frontieră din cadrul structurilor operative ale Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui, jandarmi din cadrul Secţiei de Jandarmi Huşi şi poliţişti din cadrul I.P.J. Vaslui, au executat o acţiune in sistem integrat pe linia combaterii contrabandei în zona de responsabilitate.

În cadrul acțiunii desfășurate, în jurul orei 23.30, au oprit pe comunicația DE 581, la intrarea în municipiul Huși dinspre Râșești, pentru control, un microbuz marca Mercedes, înmatriculat în R. Moldova, condusă de Veaceslav V., cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 31 de ani.

La controlul efectuat asupra autovehicului au fost descoperite diferite bunuri destinate comercializării (blugi, cămăși damă, sacouri damă, geci de piele și stofă, pulovere, sacouri damă), care aveau incripția unor mărci înregistrate, pentru care Veaceslav v. nu a putut prezenta documente de provenienţă şi transport.

Pentru bunurile transportate fără documente justificative, Veaceslav V. a fost sancţionat cu amendă contravențională în cuantum de 1.000 lei, iar bunurile în valoare totală de 119.400 lei au fost ridicate în vederea confiscării, urmând a fi introduse în camera de corpuri delicte a S.T.P.F. Vaslui.

  • Bunuri în valoare de 119.400, fără documente justificative, depistate de polițiștii de frontieră

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe