Bunuri accizabile de contrabandă oprite la frontiera de est

Poliţişti de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Vaslui au descoperit, în cadrul unei acţiuni punctuale, cantitatea totală de 152 pachete de ţigări de diferite mărci şi 57 litri de băuturi alcoolice, care urmau să ajungă pe piaţa neagră din Franţa.

În data de 12 februarie a.c., în jurul orei 19.30, poliţişti de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Vaslui, în cadrul unei acţiuni punctuale desfăşurate pe linia combaterii contrabandei cu ţigări, au oprit pentru control, pe comunicaţia Huşi-Iaşi, pe direcţia localităţii de frontieră Drânceni, un autocar înmatriculat în R. Moldova, cursă ocazională pe ruta R.Moldova-Franţa, condus de cetăţeanul din R.Moldova, T.S., în vârstă de 26 de ani.

La controlul efectuat asupra mijlocului de transport şi persoanelor, T.S. a declarat că deţine câteva pachete de ţigări şi sticle de băuturi alcoolice, motiv pentru care autocarul a fost condus la sediul serviciului teritorial, din localitatea Huşi, pentru un control amănunţit.

În urma verificărilor colegii noştri au descoperit, în compartimentul pentru bagaje şi în colete, ascunse şi nedeclarate, 3.040 ţigarete (152 pachete de ţigări) de diferite mărci şi 57 litri de băuturi alcoolice, pentru care şoferul nu deținea documente de proveniență.

Conform prevederilor legale, întreaga cantitate de produse accizabile, în valoare totală de 3.856, lei a fost confiscată.

Colegii noştri efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

  • Bunuri accizabile de contrabandă oprite la frontiera de est
  • Bunuri accizabile de contrabandă oprite la frontiera de est
  • Bunuri accizabile de contrabandă oprite la frontiera de est

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe