Brăilean cercetat pentru infracțiuni la regimul circulației rutiere

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila efectuează cercetări cu privire la un bărbat depistat în trafic, fără permis de conducere, conducând un ansamblu rutier format dintr-un tractor și o remorcă, ambele  neînmatriculate.

În data de 25 septembrie a.c., în jurul orei 13.40 pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila – ITPF Iaşi a oprit pentru un control de rutină, în localitatea de frontieră Gropeni județul Brăila,  un cetățean român în vârstă de 58 de ani care conducea un ansamblu rutier format dintr-un tractor și o remorcă,  fără a avea aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare/înregistrare.

Cu ocazia efectuării controlului, conducătorul auto nu a putut prezenta permisul de conducere, fapt pentru care poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că bărbatul nu a obținut niciodată dreptul de a conduce autovehicule, iar vehiculele ce formează ansamblul rutier sunt neînmatriculate/neînregistrate.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

  • Brăilean cercetat pentru infracțiuni la regimul circulației rutiere
  • Brăilean cercetat pentru infracțiuni la regimul circulației rutiere

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe