Braconaj piscicol la Brăila

Poliţiştii de frontieră brăileni efectuează cercetări cu privire la un cetățean român descoperit la pescuit, cu o unealtă ilegală.

În data de 22 septembrie a.c., poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila - I.T.P.F. Iaşi, pe timpul desfăşurării unei acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol, au depistat pe malul drept al fluviului Dunărea, în zona brațului Măcin – km 36, un bărbat în vârstă de 69 de ani, care pescuia folosindu-se de o unealtă de pescuit tip prostovol.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de braconaj piscicol - importul, comercializarea, deținerea sau folosirea la pescuit de către persoane neautorizate a năvoadelor, voloacelor, prostovoalelor, vârselor, vintirelor precum şi a altor tipuri de unelte de pescuit comercial.

Bunurile folosite la săvârșirea infracțiunii, respectiv  unealta de pescuit tip prostovol în valoare de 300 de lei, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

  • Braconaj piscicol la Brăila

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe