Botoşănean depistat conducând, deşi avea acest drept suspendat

Poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bivolari efectuează cercetări pe numele unui cetăţean român care a fost depistat în trafic, conducând un autoturism, deşi avea dreptul de a conduce vehicule suspendat.

La sfârșitul săptămânii trecute, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bivolari a oprit în trafic, pentru control, pe raza localităţii de frontieră Bivolari, un autoturism marca BMW, înmatriculat în România, condus de botoşăneanul L. D., în vârstă de 22 de ani.

În urma verificărilor  specifice efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul are permisul de conducere reţinut, fiind cercetat pentru vătămare corporală.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat.

  • Botoşănean depistat conducând, deşi avea acest drept suspendat

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe