Bărbat fără permis de conducere, depistat de polițiștii de frontieră la volanul unui autoturism de lux

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Ţuţora pe timpul unei misiuni specifice au depistat în trafic un cetăţean român care a prezentat la control un permis de conducere fals deoarece nu obţinuse niciodată dreptul de a conduce.

Pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Ţuţora a oprit pentru control în localitatea de frontieră Moreni, județul Iași, un autoturism marca BMW, înmatriculat în România, condus de Adrian L., în vârstă de 38 de ani, domiciliat pe raza judeţului Iaşi.

Cu ocazia efectuării controlului, bărbatul a prezentat un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Ucraina, fapt pentru care poliţiştii de frontieră au efectuat verificări specifice, în urma cărora au stabilit că bărbatul nu a obținut niciodată dreptul de a conduce, iar documentul prezentat la control este fals.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, complicitate la fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

  • Bărbat  fără permis de conducere, depistat de polițiștii de frontieră   la volanul unui autoturism de lux   

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe