Bărbat fără permis de conducere, depistat de polițiștii de frontieră la volanul unui autoturism

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti, pe timpul unei misiuni specifice, au depistat în trafic un cetăţean român conducând un autoturism deşi avea dreptul de a conduce suspendat.

În ziua de 03 decembrie a.c., în jurul orei 21.30, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti a oprit pentru control în localitatea de frontieră Frumuşiţa, județul Galaţi, un autoturism marca SKODA OCTAVIA, înmatriculat în România, condus de Alin P., în vârstă de 24 de ani, domiciliat pe raza judeţului Galaţi.

Cu ocazia efectuării controlului, tânărul nu a putut prezenta permisul de conducere, fapt pentru care poliţiştii de frontieră au efectuat verificări specifice, în urma cărora au stabilit că acesta are permisul de conducere reţinut, de către lucrători din cadrul Serviciul Poliției Rutiere Galaţi, din data de 11.11.2017.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

  • Bărbat  fără permis de conducere, depistat de polițiștii de frontieră   la volanul unui autoturism

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe