Bărbat din R. Moldova căutat de autorităţile din Franţa, depistat la controlul de frontieră

 

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut un cetăţean din R. Moldova, căutat de autorităţile din Franţa pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii.

În data de 08 martie  a.c, în jurul orei 11.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa - I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, un cetăţean din R. Moldova, în vârstă de 49 de ani, conducând un autoturism înmatriculat în R. Moldova.

La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele bărbatului era o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare emis de autorităţile din Franţa, la data de 08.03.2020, precum şi o alertă de arestare Interpol emisă de Franţa, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii pe teritoriul Franţei.

 Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

  • Bărbat din R. Moldova căutat de autorităţile din Franţa, depistat la controlul de frontieră
  • Bărbat din R. Moldova căutat de autorităţile din Franţa, depistat la controlul de frontieră

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe