Bărbat cu cetăţenie R. Moldova căutat de autorităţile din România, depistat la controlul de frontieră

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Galați-rutier au depistat şi reţinut un tânăr, căutat de autorităţile din  România, care avea de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulației rutiere pe teritoriul României.

În data de 28 decembrie a.c., în jurul orei 05.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Galați-rutier / I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, un cetățean din R. Moldova, în vârstă de 29 de ani, pasager într-un camion, înmatriculat în România.

La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele tânărului era o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare în vederea executării pedepsei cu închisoare, emis de autorităţile din România, la data de 20.10.2020, acesta având de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulației rutiere pe teritoriul României.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Galați în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

  • Bărbat cu cetăţenie R. Moldova căutat de autorităţile din România, depistat la controlul de frontieră

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe