Bărbat cercetat de poliţiştii de frontieră pentru ultraj

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Țuțora efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj cu privire la un cetățean român aflat în stare avansată de ebrietate, care le-a adresat injurii și amenințări.

În data de 13 martie a.c., în jurul orei 00.30, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Țuțora, judeţul Iaşi, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pe comunicația DJ 249B, în localitatea Moreni, pentru control, un autoturism marca Seat Ibiza, înmatriculat în România, condus de un cetăţean român care era însoțit de o altă persoană, aflată în stare avansată de ebrietate.

La solicitarea prezentării documentelor autoturismului, a permisului de conducere și a documentelor de identitate ale persoanelor, pasagerul de pe locul din dreapta-față a refuzat categoric să se legitimeze, a adresat injurii polițiștilor de frontieră și amenințări atât lor cât și familiilor acestora.

Lucrătorii noştri au efectuat verificări suplimentare, de unde a rezultat faptul că pasagerul autoturismului este cetățeanul român Ionuț C., în vârstă de 38 de ani.

Deoarece cel în cauză a continuat cu același comportament agresiv și amenințător a fost necesară imobilizarea și încătușarea lui, iar poliţiştii de frontieră i-au condus pe ambii pasageri la sediul S.P.F. Ţuţora.

Pe numele lui Ionuţ C. se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj.

  • Bărbat cercetat de poliţiştii de frontieră pentru ultraj

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe