Bagajele unei femei „emanau” o aromă de tutun

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier a descoperit, ascunse în bagajele personale ale femei, aproximativ 4.000 de ţigarete de contrabandă, pe care aceasta a încercat să le introducă ilegal în ţară.

La sfârşitul săptămânii trecute, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Galați-rutier, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, Ileana T., cetăţean român în vârstă de 63 de ani, pasageră într-un microbuz marca Volkswagen, înmatriculat în România.

În baza analizei de risc, echipa comună a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care au fost descoperite, ascunse şi nedeclarate, în bagajele personale ale pasagerei, 3.800 ţigarete de diferite mărci, de provenienţă Duty-free şi Ucraina.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura ridicării ţigaretelor, în valoare de 2.280 lei, în vederea confiscării, iar persoana a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

  • Bagajele unei femei „emanau” o aromă de tutun
  • Bagajele unei femei „emanau” o aromă de tutun
  • Bagajele unei femei „emanau” o aromă de tutun
  • Bagajele unei femei „emanau” o aromă de tutun

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe